Laukkahevosia jo vuodesta 2015!
Briarwood Stables
Etusivu Esittely Hevoset Kasvatus

Meistä lyhyesti

Briarwoodista löytyy kaikenlaisia erilaisia laukkarotuja, mutta eniten meillä näkyy englantilaisia täysiverisiä. Enkkulaisten lisäksi meiltä löytyy mm. angloarabeja, akhal-tekeja ja quarterhevosia. Kasvatteja meiltä putkahtaa kohtuullisen säännöllisesti, tasaisella tahdilla, ja jokaiseen kasvattiimme panostamme erittäin paljon. Meiltä saa totta kai myös tilausvarsoja, joten menkäähän lukemaan Kasvatus-sivu tarkasti läpi ja kyselkää sähköpostilla asiasta. Jokainen tallimme hevosista kilpailee laukkaurheilun parissa.

Tallialueemme on hieman pienempi kuin aikaisempi miljöömme. Nykyään alue koostuu 10 tallirakennuksesta niin, että jokainen roturyhmä asustelee omassa tallissaan. Tammat ja orit asustelevat eri rakennuksissa. Tällä hetkellä talleissamme on 40 karsinaa per rakennus, mutta olemme valmiita rakentamaan lisäsiipiä tai jopa uusia rakennuksia jos hevosmäärä ylittyy. Englantilaiset täysiveriset kuitenkin asuvat kahdessa isommassa, 60 hevosen tallissa.

Tallirakennusten lisäksi meillä on oivat liikutusmahdollisuudet. Meiltä löytyy kaksi laukkarataa, joita molempia pidetään hyvässä kunnossa läpi vuoden. Meiltä löytyy myös kuusi pyöröaitausta ja viisi hiljaista kuuden hevosen kävelytyskonetta. Hevosiamme liikutetaan päivittäin ja pidetään hyvää huolta myös niiden henkisestä kunnosta. Pitkät rapsuttelu- ja harjaushetket ovatkin osa tallin päivittäistä rutiinia.

Meillä järjestetään myös laukkakilpailuja, joihin voit käydä tutustumassa laukkaurheilukeskuksessa. Kilpailut pidetään lähes poikkeuksetta kaueammalla laukkaradalla, jotta tallin muu meno ei häiriintyisi. Radalle on helppo päästä ja sinne tuleekin opastettu ja hyvin kunnossa pidetty tie kaupungista päin.

Ulkoasu © M Layouts ♥ Sisältö © Dimma
Huomaathan, että Briarwood on virtuaalitalli!
Päivitetty viimeksi 25.03.2024